Men’s Night

Speciaal voor Men’s Night avonden bieden wij entertainment op maat. Maar liefst 45 minuten lang laten wij uw gasten van top entertainment genieten.
Wanneer u een stripper inhuurt voor uw Men’s Night avond ziet de act er als volgt uit.

–Een mooie Striptease act van 15 minuten
+ 30 minuten entertainment

De prijs hiervoor bedraagt vanaf € 275

Meer informatie met betrekking tot het inhuren van een stripper of striptease neem contact met ons. wij bieden uw de beste actie en de beste stripshow.

Een stripper of striptease inhuren kan gemakkelijk en snel bij huureenstripper.be
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en wanneer u een stripper of striptease bij ons boekt ontvangt u altijd van ons een netjes hiervan een bevestiging per email of indien gewenst via whatsapp. De betalingen dient u contant te voldoen bij de stripper of striptease zelf. Wanneer uw feest niet door kan gaan kunt u dit tot 24 uur voor het optreden aan ons doorgeven en wordt dit kosteloos voor u geannuleerd. Als u binnen 24 uur annuleert zijn wij genoodzaakt de act bij u in rekening te brengen.

– Een mooie Strip act van 15 minuten
+ 30 minuten entertainment van een mooie mannelijke stripper.

De prijs hiervoor bedraagt € 275

Meer informatie met betrekking tot het inhuren van een stripper of striptease, neem contact met ons.

Een stripper of striptease inhuren kan gemakkelijk en snel bij huureenstripper.be
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en wanneer u een stripper of striptease bij ons boekt ontvangt u altijd van ons een netjes hiervan een bevestiging per email of indien gewenst via whatssapp. De betalingen dient u contant te voldoen bij de stripper of striptease zelf. Wanneer uw feest niet door kan gaan kunt u dit tot 24 uur voor het optreden aan ons doorgeven en wordt dit kosteloos voor u geannuleerd. Als u binnen 24 uur annuleert zijn wij genoodzaakt de act bij u in rekening te brengen.

Boek een Stripper

Naar Mannelijke Strippers
Naar vrouwelijke Strippers